[PC] Ragnarok Online

Go down

[PC] Ragnarok Online

Post by Alkino on Tue Apr 07, 2015 1:22 amMMO (Masive Multiplayer Online) igrice se veoma brzo šire. Toliko ima besplatnih MMO da je sam žanr postao dosta dosadan. Ali, postoji jedan veoma lep korejski MMORPG "Ragnarok Online".

Iako je igra izašla još davne 2003 i da je grafika mnogo "zastarela", ali je igrica toliko popularna da i danas opstaje, među tolikom konkurencijom.
Tema igre je smeštena između svih mitologija, što je čini veoma zanimljivom i opširnom. Razvoj lika je veoma kompleksan i lako se može napraviti lik koji odgovara baš vašem stilu igre. Igra je veoma pregledna sa dosta prečica za sve potrebne prozore.

Kalse su dosta opširne, iako se počinje kao "Novice", brzo i lako se može napraviti baš klasa koju vi želite. Zanimljiva stvar je da se iskustveni peoni dele na opšte i klasne. Lik postaje jači time što se podiže opšti nivo, dok se nove sposobnosti uče time što se podiže klasni nivo.Toplo preporučujem ovu igru svakome. Trenutno igram na [You must be registered and logged in to see this link.], sajt inače nudi još MMO igrica.

Trailer:


Ako imate pitanja ili želite još informacija, slobodno mi se obratite u "komentarima" ispod!
Alkino
Alkino

Posts : 36
Join date : 2015-04-06
Location : Holivudski podrum #35

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum