[PC, PS2, XBOX] FlatOut 2

Go down

[PC, PS2, XBOX] FlatOut 2

Post by Ras on Sun Apr 19, 2015 2:17 amZa razliku od ostalih trkačkih igrica, cilj ove igrice nije samo da budeš najbrži od svih. Tokom trke se skupljaju poeni za svaku uništenu prepreku, najveću štetu nanetu drugim igračima i najbrži krug. Ti poeni se na kraju trke pretvaraju u novac kojim mogu da se kupe nova kola, ili unaprede stara. Moguće je da se u toku trke potpuno uništi protivnički automobil, nakon čega se taj igrač automatski postavlja na poslednje mesto. Cilj igre je da se osvoje sve četiri kategorije trka. Tri od tih četiri kategorija uslovljavaju igrača da koristi automobil određene klase, dok se u četvrtoj koriste sve tri klase automobila.

Postoje tri klase automobila:

Derby: Spori automobili u lošem stanju, koji mogu da pretrpe mnogo veću štetu od ostalih.


Street: Srednja klasa automobila koji su brži od automobila iz Derby klase, ali imaju manju izdržljivost.


Race: Klasa koja ima najbrže automobile u igrici, ali se često desi da eksplodiraju već posle par sudara zbog slabe izdržljivosti.


Pored glavnog moda igre, trke, postoje još tri sporedna, nekima čak i zanimljivija od glavnog:

Event: Trka na kraćim stazama predviđenim za trke, slična glavnom modu igre.

Derby: Kao što mu ime kaže, za ovo je najbolja Derby klasa automobila, ali mogu da se koriste i druge.
Svi učesnici se nalaze u velikoj areni (moguće je biranje arene), i cilj je da što više oštetite protivničke automobile. Iako je to najčešće slučaj, cilj derbija nije da ostanete poslednji automobil u areni. Moguće je da svi ostali automobili eksplodiraju od štete, a da taj koji je ostao ne pobedi. To je regulisano na dva načina. Prvi je tajmer koji vas izbacuje iz igre ako ne dotaknete protivnički automobil za određeno vreme. Drugi je to što se za svaki udar u protivnički automobil, ili svako uništenje istog dobijaju poeni. Pobednik je onaj ko ima najviše poena na kraju.


Stunt: Stunt se sastoji iz puno različitih igara, a jedino što im je zajedničko je to što izbacujete vozača iz automobila. Par igara su bacanje vozača kroz zapaljene krugove, obaranje čunjeva za kuglanje vozačem, bacanje vozača na tablu za pikado, itd., kapirate poentu.


Jesam spomenuo da igrica ima odličan soundtrack?  Very Happy

Ras
Ras

Posts : 69
Join date : 2015-04-04

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum